اخبار و مقالات

چهار شنبه 14 شهریور 1403 نویسنده : مدیر سایت
138 0 0

بال اسکرو (Ball Screw) چیست‌؟ ویژه

ممکن است در هنگام خرید تجهیزات صنعتی مانند ماشین آلات صنعتی به گوشتان خورده باشد که مکانیزم حرکتی از چه نوعی می باشد؟ آیا مدلی که استفاده شده، مرغوب است؟ مناسب دستگاه است و الی آخر. معمولا در جواب این سوال که مکانیزم حرکتی این دستگاه چیست یکی از پاسخ ها بال اسکرو (Ball Screw) یا همان پیچ و توپ است. حال برای شما سوال پیش می آید که بال اسکرو چیست؟ ما در این مقاله به جزئیات و نحوه عملکرد انواع بال اسکرو ها پرداخته ایم.

دوشنبه 11 تیر 1403 نویسنده : مدیر سایت
220 0 0

انواع خطاها در سروو موتور های دلتا ویژه

سروو موتور (Servo Motor) یکی از مهمترین تجهیزات اتوماسیون صنعتی است که به آن موتور یا محرک فرمان یار یا خود تنظیم می گویند. از این تجهیزات در سیستم های حلقه بسته کنترل موقعیت، سرعت و گشتاور استفاده می کنند. این محصول به علت دقت زیادی که دارد در دستگاه هایی که الکتروموتور با دقت زیاد نیاز داشته باشند مورد استفاده قرار می گیرد. سروو موتورهای دلتا در ایران بیشترین استفاده را دارند و شما باید با خطاهای مختلف آن آشنایی داشته باشید و بتوانید آن ها را رفع کنید.

سه شنبه 01 خرداد 1403 نویسنده : مدیر سایت
624 0 0

سروو موتور (Servo Motor) چیست ؟ ویژه

موتور سرو یک محرک چرخشی یا یک موتور است که امکان کنترل دقیق از نظر موقعیت زاویه‌ ای و خطی، همچنین شتاب و سرعت را فراهم می‌ کند. در اصل از ویژگی‌ های خاصی برخوردار است که یک موتور معمولی از آن برخوردار نیست. سرو موتور در اصل یک مکانیسم حلقه بسته است که بصورت زاویه‌ ای و خطی امکان تغییر موقعیت را فراهم می‌ کند. این موتورها نوعی مبدل حرکتی است که قابلیت کنترل دقیق موقعیت، سرعت و شتاب را دارد. این ویژگی‌ ها موتورهای سرو را برای کاربردهایی که نیاز به دقت بالای حرکتی دارند، ایده‌ آل می ‌کند. Serve motorها از سه بخش اصلی تشکیل شده ‌اند: یک موتور الکتریکی (که می‌تواند AC یا DC باشد)، یک سیستم کنترل (معمولاً یک کنترلر دیجیتال) و یک سنسور موقعیت که بازخورد دقیقی از موقعیت فعلی موتور ارائه می ‌دهد. این ساختار به سیستم اجازه می‌ دهد تا با دقت بالا و به صورت حلقه بسته عمل کند. کاربردهای موتورهای سرو بسیار متنوع است و شامل رباتیک، سیستم‌ های کنترل هوایی، دستگاه‌ های پزشکی و دیگر سیستم‌ های اتوماسیون صنعتی می ‌شود. توانایی آن ‌ها در ارائه حرکت دقیق و قابل کنترل، آن ‌ها را به ابزاری حیاتی در عرصه ‌های فناوری پیشرفته تبدیل کرده است.

یک شنبه 10 دی 1402 نویسنده : مدیر سایت
533 0 0

راهنمای خرید دستگاه cnc سنگ ویژه

ماشین‌آلات CNC به طیف گسترده‌ای از صنایع مانند صنعت چوب، صنعت فلز، صنعت سنگ و ... خدمت می‌کند. این ماشین‌آلات به چند دلیل مورد استفاده قرار میگیرند؛ 1- مواد و متریال سخت و انجام فرآیند بر روی آنها با دست، پروسه ای زمان‌بر و طاقت فرسا باشد. 2- نیاز به تولید بالا در کمترین زمان ممکن. 3- کاهش استفاده از نیروی انسانی. علاوه بر برش، کارهای کنده‌‌کاری، حکاکی و حجاری نیز در صنعت سنگ اهمیت قابل توجهی پیدا کرده‌است و در واقع این ماشین‌آلات cnc هستند که بر این نیازها فایق آمده‌اند. در این مقاله به بررسی عوامل مهم در انتخاب و خرید ماشین آلات cnc سنگ پرداخته خواهد شد.

یک شنبه 05 آذر 1402 نویسنده : مدیر سایت
367 0 0

بهترین روش برشکاری چیست؟ لیزر فایبر یا واترجت؟ پلاسما یا هواگاز؟ ویژه

در دهه‌های باتوجه به پیشرفت‌ و تکنولوژی، روش‌های جدید برشکاری نیز معرفی گردیده‌است. در این میان تکنولوژی لیزر فایبر توانسته است محبوبیت بالایی را به خود اختصاص داده و به حیطه رقابت با روش های قدیمی‌تر مانند پلاسما و لیزر CO2 وارد گردد. در این مقاله سعی بر این است که سوالاتی نظیر؛ کدام روش مقرون به صرفه‌تر است؟ کدامیک دقیق ترین است؟ هر روش برای چه ضخامتی بهتر است استفاده گردد؟ آیا ماهیت مواد فاکتوری مهم در انتخاب روش برشکاری است ؟ پاسخ داده تا بتوان بهترین گزینه را با توجه به نیاز انتخاب نمود.

سه شنبه 21 شهریور 1402 نویسنده : مدیر سایت
352 0 0

راهنمای خرید میز برش CNC پلاسما ویژه

دستگاه برش پلاسما CNC یکی از کاربردی‌ترین روش‌های برشکاری برای برش ورق ، لوله و پروفیل فولادی حتی در ضخامت‌های بالاست. این دستگاه ها با توجه به ابعاد کارگیر در اندازه های مختلفی تولید می‌شوند. دستگاه برش پلاسما CNC  از نظر اندازه مفید میز ، عملکرد وقیمت و امکانات نصب شده بر روی آن در انواع مختلفی تولید می‌شوند.

دوشنبه 29 خرداد 1402 نویسنده : مدیر سایت
338 0 0

برش پلاسما چیست؟ ویژه

برش پلاسما یکی از روشهای برشکاری ورق های فلزی است که اخیرا بخاطر سرعت و صرفه اقتصادی مورد استقبال قرار گرفته است. در واقع مکانیزم و سیستم برش پلاسما اینگونه است که با خروج پرفشار یک گاز یا هوای فشرده با سرعت بالا از طریق یک نازل به درون یک محفظه که در آن قوس الکتریکی وجود دارد، انرژی و گرمایی ایجاد می‌کند که می‌تواند فلز را برش دهد

پنج شنبه 03 آذر 1401 نویسنده : مدیر سایت
874 0 0

پیدایش و ظهور دستگاه های سی ان سی ویژه

امروزه ماشین‌های کنترل عددی کامپیوتری ( Computer Numerical Control) با اسم مخفف CNC (سی ان سی) یکی از پایه‌های اصلی تولید و ساخت در صنعت می باشند. تاریخچه ماشین‌های CNC به  سال 1940 و به جان پارسونز برمی‌گردد، کسی که اولین ماشین CNC را به او نسبت می‌دهند.در سال 1952، ریچارد کگ، با همکاری MIT، اولین ماشین فرز CNC را توسعه داد: Cincinnati Milacron Hydrotel. پنج سال بعد، در سال 1958، او حق اختراعی را برای "دستگاه کنترل شده با موتور برای ماشین ابزار موقعیت یابی" به ثبت رساند. این آغاز روند تجاری سازی این فناوری بود.